Јелена Карлеуша јуче је на свом Инастаграм профилу јавно прозвала глумицу Наташу Аксентијевић. Наиме, певачица је напала водитељку због њене љубави према сланини. Интервју у којем је Наташа то говорила, Карлеуша је поделила уз мноштво увреда и прозивки.

ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ карлеусастар

 

Глумица се сада огласила и открила да уопште није очекивала да ће се Јелена бавити њоме.

- Ја сам заиста изненађена. Карлеуша је мени увек била симпатична. Шта да кажем о жени која напада људе, а брани животиње? Није ми пало на памет да Јелена Карлеуша има времена да мисли шта Наташа Аксентијевић мисли о сланини. Све је ово бесмислено! Јелена је можда љута, можда стварно воли прасиће. Ко зна која је њена мука - каже Наташа.

Фото: В. Данилов

 

Подсетимо, Јелена је у свом обраћању на друштвеној мрежи Инстаграм написала.

Наравно да ти имаш више сличности са свињом него са сунцокретом, то је очигледно! Али зато те нико неће преклати, набити на ражањ и испећи. Твој је избор шта ћеш јести, једи и го**а што се мене тиче (боље то, него леш), по твом телу се види да се храниш масно и нездраво (о притиску, шећеру, мастима, масној јетри да не говорим - твоја ствар), али мораш да разумеш да нема шта ти да дозвољаваш кад је о туђем животу реч! - оштра је била Јелена, а ту није стала.

- Ту ја теби не дозвољавам! Не дозвољавам да дајеш себи право да јавно проповедаш глупости, навијаш за масакар животиња које имају право да живе баш као и ти и саветујеш људе да штете свом здрављу! Ти си како кажеш исто што и свиња, мада свиња сигурно има више милости, људскости и интелекта! Буди више свиња, а мање игнорантна будала - поручила је Наташи.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".