Наташа важи за једну од јавних личности које обожавају у храни и радо уживају у истој, а о томе је причала на "Првој ТВ". Међутим, њене речи су много разљутиле попоуларну певачицу, која се иначе залаже за права животиња. Новинари портала Србија Данас контактирао је Наташу како би дала свој коментар поводом настале ситуације.

- Сад сте ме баш затекли, нисам то ништа испратила, сад ми се завршила представа - изјавила је Наташа збуњено за поменути портал. 

- Људи не знају велике истине о сланини, а то је да 100 грама сланине има само 500 калорија као и 100 грама бадема. Ви када поједете 100 грама бадема почнете да се давите, иде вам све оно... а са сланином добијете снагу, енергију и жедни сте - рекла је у свом стилу Наташа Аксентијевић током свог гостовања.

Јелена је оштро осудила овакав став глумице.

- Наравно да ти имаш више сличности са свињом него са сунцокретом. То је очигледно, али зато те нико неће преклати, набити на ражањ и испећи, твој је избор шта ћеш јести. Једи и г*вна што се мене тиче (боље г*вна него леш). По твом телу се види да се храниш масно и нездраво. О притиску, шећеру, висцеларним мастима, масној јетри да не говорим, твоја ствар, али мораш да разумеш да немаш шта ти да дозвољаваш када је о туђем животу реч. Ту ја теби не дозвољавам. Не дозвољавам да дајеш себи право да јавно проповедаш глупости. Навијаш за масакр животиња које имају право да живе, баш као и ти и саветујеш људе да штете свом здрављу. Ти си како каже, исто што и свиња. Мада, свиња сигурно има више милости, људскости и интелекта. Буди више свиња, а мање игнорантна будала - истакла је Јелена Карлеуша на друштвеној мрежи Инстаграм.

Фото: АТА имагес

 

 

БОНУС ВИДЕО: