На тапету Јелене Карлеуше ове ноћи на друштвеној мрежи Инстаграм нашла се водитељка и глумица Наташа Аксентијевић, познатија као Наташа ДНК.

Аксентијевићева је позната као неко ко ужива у храни и не либи се да о томе јавно говори, као што је и учинила у емисији на "Првој ТВ",  а управо њене речи су изреволтирале популарну певачицу, која је позната као неко ко се залаже за права животиња и која је веганка.

- Људи не знају велике истине о сланини, а то је да 100 грама сланине има само 500 калорија као и 100 грама бадема. Ви када поједете 100 грама бадема почнете да се давите, иде вам све оно... а са сланином добијете снагу, енергију и жедни сте - рекла је у свом стилу Наташа Аксентијевић током свог гостовања.

Фото: Инстаграм принтскрин/карлеусастар

 

 

- Наравно да ти имаш више сличности са свињом него са сунцокретом. То је очигледно, али зато те нико неће преклати, набити на ражањ и испећи, твој је избор шта ћеш јести. Једи и г*вна што се мене тиче (боље г*вна него леш). По твом телу се види да се храниш масно и нездраво. О притиску, шећеру, висцеларним мастима, масној јетри да не говорим, твоја ствар, али мораш да разумеш да немаш шта ти да дозвољаваш када је о туђем животу реч. Ту ја теби не дозвољавам. Не дозвољавам да дајеш себи право да јавно проповедаш глупости. Навијаш за масакр животиња које имају право да живе, баш као и ти и саветујеш људе да штете свом здрављу. Ти си како каже, исто што и свиња. Мада, свиња сигурно има више милости, људскости и интелекта. Буди више свиња, а мање игнорантна будала - истакла је Јелена Карлеуша на друштвеној мрежи Инстаграм.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО: