Весна и Славко снимили су заједно чувени хити "Ја имам неког, а ти си сам." Сам певач јепризнао да су им многи завидели на том хиту. Током живота, животне приче певача су се преклапале. 

- То је толико јака и велика прича. Наши животи се преклапају од ране младости. У Краљеву сам сазревао као музичар и ту сам упознао Весну, али онда нас је живот раставио - открио је Славко, па се мало снебивао пре него што је наставио о њој:

Фото: АТА имагес

 

Славко је истакао да је Весна сваку животну борбу поднела храбро, а такође да вероватно и данас  има потребу да се заљуби. Весна је иначе раније важила за велику заводницу. 

- Не би било фер да причам шта је све доживела и проживела у животу. Каква су то била удварања и од каквих људи, а био сам сведок многих њених животних тренутака, али је она заиста феномен-жена, све је то издржала. Сада јој Букуља много значи јер јој заиста треба мир, те турбулентне године, љубави, емоције, оне су остале иза ње, али и данас воли и има потребу да се заљуби, то је неко моје мишљење. Знам да опет жели неку љубав да пршти.

Весна и Бањац су се недавно срели на заједничком наступу: 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Slavko Banjac Official

 

- Весна је добро, хвала богу, после свега што је задесило ове године и што је преживела, скоро смо заједно радили. Гура своју причу, враћа се, добро је. Радовали смо се том нашем наступу и било је феноменално. Иначе, не наступамо често заједно - рекао је Бањац, па се дотакао још једне естрадне приче из времена кад је Весна важила за велику заводницу, а наводно била заљубљена у Халида Муслимовића.


- Тај период не знам, да ли је била заљубљена, вероватно да, много је ту љубави било - кроз смех је закључио Славко.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: