Vesna i Slavko snimili su zajedno čuveni hiti "Ja imam nekog, a ti si sam." Sam pevač jepriznao da su im mnogi zavideli na tom hitu. Tokom života, životne priče pevača su se preklapale. 

- To je toliko jaka i velika priča. Naši životi se preklapaju od rane mladosti. U Kraljevu sam sazrevao kao muzičar i tu sam upoznao Vesnu, ali onda nas je život rastavio - otkrio je Slavko, pa se malo snebivao pre nego što je nastavio o njoj:

Foto: ATA images

 

Slavko je istakao da je Vesna svaku životnu borbu podnela hrabro, a takođe da verovatno i danas  ima potrebu da se zaljubi. Vesna je inače ranije važila za veliku zavodnicu. 

- Ne bi bilo fer da pričam šta je sve doživela i proživela u životu. Kakva su to bila udvaranja i od kakvih ljudi, a bio sam svedok mnogih njenih životnih trenutaka, ali je ona zaista fenomen-žena, sve je to izdržala. Sada joj Bukulja mnogo znači jer joj zaista treba mir, te turbulentne godine, ljubavi, emocije, one su ostale iza nje, ali i danas voli i ima potrebu da se zaljubi, to je neko moje mišljenje. Znam da opet želi neku ljubav da pršti.

Vesna i Banjac su se nedavno sreli na zajedničkom nastupu: 

Foto: Printskrin/Jutjub/ Slavko Banjac Official

 

- Vesna je dobro, hvala bogu, posle svega što je zadesilo ove godine i što je preživela, skoro smo zajedno radili. Gura svoju priču, vraća se, dobro je. Radovali smo se tom našem nastupu i bilo je fenomenalno. Inače, ne nastupamo često zajedno - rekao je Banjac, pa se dotakao još jedne estradne priče iz vremena kad je Vesna važila za veliku zavodnicu, a navodno bila zaljubljena u Halida Muslimovića.


- Taj period ne znam, da li je bila zaljubljena, verovatno da, mnogo je tu ljubavi bilo - kroz smeh je zaključio Slavko.

(Republika)

BONUS VIDEO: