Недавно преминули глумац Жарко Лаушевић деценијама је био у врло блиском односу са редитељем Миланом Караџићем који је сада описао како су изгледали глумчеви последњи тренуци.

Фото: Н. Скендерија

 

 

Милан је истакао да су Жаркова деца, Душан и Асја, дошли из Америке како би били уз оца. 

- Долазила су деца. Када је први пут био у болници Дука и Асја су дошли из Чикага и били ту петнаестак дана док му је баш било лоше. Када му је било боље и када је изашао, онда су се они вратили својим пословима и обавезама у Америци. И пре неко вече, када је он преминуо, ми смо седели код њега у стану и они су се баш тада вратили из Америке. Они су неке последње његове животне тренутке провели са њим. Бдили су над њим, били су ту. То је трајало. Они су морали да се врате. Све је то судбина, живот. Било је дирљиво колико су га волели и колико је он био посвећен и бринуо о њима - рекао је Караџић за "Супер ТВ".

Подсетимо, на испраћају за кремацију Жарка Лаушевића није служено опело, а како сазнајемо, овај верски обред није одржан на захтев породице глумца. Протокол испраћаја на кремацију дозвољава породици да сама одлучи да ли ће бити опела или не.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".