Певачица Луна Ђогани решила је да после трудничке паузе освежи каријеру и врати се музичкој сцени. Њен муж Марко Миљковић биће јој менаџер: 

- Луна сад озбиљно схвата шта је чека. У потрази је за песмама које иду уз њу, а то уоште није лак посао. Она већ одавно има једну песму снимљену и препремљену, али жели да има више материјала. Њен план је био да се након порођаја са Миом врати музици и настави тамо где је стала, али се није све поклопило, па је дошло и друго дете. Сада је спремна, увелико ради на свом физичком изгледу, води рачуна о исхрани, негује се и припрема за нове победе. Марко јој је велика подршка и он ће бити њен менаџер, јер не жели да јој тамо неко пљачка и узима велике проценте кад могу заједноо да зараде - саопштио је извор за Свет, па додао:

- Марко је сналажљив и познаје много људи, а Луна воли сцену, сада је много стабилнија и сигурнија у себе, па обоје верују у успех. Прошли пут када је одлучила да снима песме и наступа није имала много самопоуздања, сваки негативан коментар би је уздрмао, али она је сазрела и жели да испуни своје снове. Сада је не занима ко ће шта рећи јер кад види ко све данас пева и зарађује од музике, зашто не би могла она? Има у плану да уради неки дует са Анабелом,а Гаги ће бити задужен за кореографију. Сви су је подржали и храбре је, што њој много значи. Верује да ће до лета успети да уради све што је наумила - каже за Свет извор близак певачици. 

БОНУС ВИДЕО: