Наиме, како извор који жели да остане анониман наводи, Милош Биковић је отворено новој девојци рекао шта неће толерисати, те да је боље да на самом почетку обоје знају на чему су.

Фото: Јадранка Илић

 

 

- Ивана је до сада била прилично активна на друштвеним мрежама. Редовно је обавештавала пратиоце где се креће, где једе, где путује. Међутим, од када се сазнало да је у вези са Милошем, масовно су људи кренули да је прате и причају да воли скупа путовања, што се њему нимало није допало. Морала је да закључа све своје профиле, а слике од раније побрише. То је баш изненадило њене пријатеље, које је због Милоша смањила на минимум, није избрисала само оне најближе - објашњава извор и наставља:

Фото: АТА имагес

 

 

- Како се прича, Милош јој је изгледа објаснио да код њега постоје одређена правила и да ако жели да буде са њим, мора да их поштује. Нема објављивања никаквих слика нити обавештавања где се креће, као ни да се хвали где и у ком хотелу одседа. Ивана је за сада то прихватила и закључала се, а и побрисала је многобројне слике којима се хвалила где путује. За сада је прихватила све што је тражио од ње, јер је много заљубљена, али до када ће моћи да издржи са њим то је питање. Изгледа да је то највећи проблем који девојке имају када су са њим у вези - завршава извор.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

 

(Старс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".