Певачица Сека Алексић је једна од најпознатијих певачица у региону, а ретко ко зна да има сестру која се такође бави певањем. 

Она се зове Ајсела Малкић, већ снима дужи низ година, а на друштвеним мрежама се могу пронаћи њихове заједничке фотографије. 

Секина старија сестра се зове Ајсела Малкић и живи у Босни. Бави се музиком, те је јасно да крв није вода. 

 

У Босни је чест гост тамошњих телевизија, облачи се атрактивно, а једном приликом је открила да би волела да сними дует са сестром. 

Подсећања ради, певачица Сека Алексић већ дуги низ година је у складном браку са супругом Вељком Пиљикићем, а једном приликом њена кућна помоћница открила је шта се заиста дешава иза затворених врата у дому певачице.

 

- Много ме је болело кад су Секу прозивали и говорили да не види никога осим себе. Па она је нама којима је плату давала, делила шаком и капом, а да не причам о родбини и најближима - испричала је бивша запослена у њиховој вили у Старој Пазови. 

- Код ње ми се посебно свиђало што је све по кући радила са нама. И пеглање, и кување, и рибање. О Вељку да и не говорим! Он је на све спреман, само да Сека буде срећна. Устане ујутру пре ње, па јој однесе кафу у кревет, онда спреми доручак. Лети око ње, а она га само грли и љуби. Верујте да не постоји жена коју би он погледао поред његове Секе. Е то како она живи и каква је, то желим свакоме на свету. То је рај и идила - завршава препуна позитивних утисака бивша кућна помоћница Секе Алексић, преноси "Стори".

БОНУС ВИДЕО: