Певачицу Николију Јовановић често упоређују са својом мајком Весном Змијанац, након чега је она једном приликом јако бурно реаговала на констатације корисника друштвених мрежа. 

Наиме, Николија је током лајва и заплакала док је говорила следеће: 

Фото: Твитер принтскрин/nikolijaofficial

 

 

- Моја мама не пева боље од мене, она пева боље од свих. Јасно? Не певам као моја мама и не кувам као моја мама, али сам ја боља мама него моја мама. Ја сам образованија него моја мама. Ја сам боља жена него моја мама. А знате зашто? Зато што је она моја мама. Њу није имао ко да научи, а мене јесте - она. Она ме је научила да будем боља мама. Тако да, је*** се ви сви са вашим коментарима и упоређивањем - рекла је тада Николија.

Весна је о том Николијином обраћању први пут проговорила у емисији "Амиџи шоу". 

- Она то мисли, сада схвата и она да то није баш тако лако, бити мајка певачица... Не може и јаре и паре, не може, сине, да те мајка школује по белом свету, да ти купи ово, да ти купи оно и да маму држиш за сукњу, као што ни њој није лако сада, види сама. А оно време моје и ово њено није ни близу - објаснила је Весна, па признала шта је то наследница наследила од ње.

Фото: АТА имагес

 

 

- Николија је од мене наследила љубав према музици. Зна да кува, али се фолира, док сам ја жива, прави се луда. Зна, и то добро! Ја сам брбљива, али знам и да се намуњим мало, а она кад се намуњи, то је весело - открила је Весна. 

Подсетимо, Весна је синоћ била гост на четвртом концерту кантаутора Дина Мерлина са којим има чувени дует "Кад замиришу јорговани". Њен долазак су сви чекали, а када је изашла на бину, дочекана је уз громогласан аплауз.

БОНУС ВИДЕО: