Pevačicu Nikoliju Jovanović često upoređuju sa svojom majkom Vesnom Zmijanac, nakon čega je ona jednom prilikom jako burno reagovala na konstatacije korisnika društvenih mreža. 

Naime, Nikolija je tokom lajva i zaplakala dok je govorila sledeće: 

Foto: Tviter printskrin/nikolijaofficial

 

 

- Moja mama ne peva bolje od mene, ona peva bolje od svih. Jasno? Ne pevam kao moja mama i ne kuvam kao moja mama, ali sam ja bolja mama nego moja mama. Ja sam obrazovanija nego moja mama. Ja sam bolja žena nego moja mama. A znate zašto? Zato što je ona moja mama. NJu nije imao ko da nauči, a mene jeste - ona. Ona me je naučila da budem bolja mama. Tako da, je*** se vi svi sa vašim komentarima i upoređivanjem - rekla je tada Nikolija.

Vesna je o tom Nikolijinom obraćanju prvi put progovorila u emisiji "Amidži šou". 

- Ona to misli, sada shvata i ona da to nije baš tako lako, biti majka pevačica... Ne može i jare i pare, ne može, sine, da te majka školuje po belom svetu, da ti kupi ovo, da ti kupi ono i da mamu držiš za suknju, kao što ni njoj nije lako sada, vidi sama. A ono vreme moje i ovo njeno nije ni blizu - objasnila je Vesna, pa priznala šta je to naslednica nasledila od nje.

Foto: ATA images

 

 

- Nikolija je od mene nasledila ljubav prema muzici. Zna da kuva, ali se folira, dok sam ja živa, pravi se luda. Zna, i to dobro! Ja sam brbljiva, ali znam i da se namunjim malo, a ona kad se namunji, to je veselo - otkrila je Vesna. 

Podsetimo, Vesna je sinoć bila gost na četvrtom koncertu kantautora Dina Merlina sa kojim ima čuveni duet "Kad zamirišu jorgovani". NJen dolazak su svi čekali, a kada je izašla na binu, dočekana je uz gromoglasan aplauz.

BONUS VIDEO: