Осврнула се на радњу нове серије "Попадија" објаснивши публици на кратко како ће изгледати нова сезона.

- Сви знамо да се одлично сналазим у пољу комедије. То ми је као вртић и играње - рекла је, па се осврнула на прву сезону и критике.

Фото: Јутјуб принтскрин/ТВДР

 

- Не бих волела да неко доноси закључке, без сагледавања целе приче. Имали смо прилику да одмах након прве сезоне снимимо и другу. Долазило је до разних реакција. Сада, подељена мишљења су се спаковала у корпу позитивних коментара - рекла је Аксентијевић

Наташа је прокоментарисала њен снимак из продавнице са пешкиром на глави.

- Сви ме доживљавају као лудачу. Не осуђујте људе на основу физичког изгледа, јер ако видите неког да је обукао капут и ставио пешкир на главу, не знате каква га је мука снашла! - рекла је у видеу, па објаснила још:

- Најспецифичније је што сам ја наилазила на коментаре који су увредљиви, осуђујући и понижавајући и онда сам схватила да људи уопште не слушају шта причате. Важно је да се прави разлика, ми не осуђујемо, а људи то одмах раде - рекла је Аксентијевић.

 

Прокоментарисала је енергију људи који су позитивни.

- Нема потребе да будемо згрожени улажењем у трамвај. Неко је написао као, она прича о позитивној енергији, а понашала се другачије. Не можете да кажете Лепа Брена била је надмена, жена носи неки терет што она има теби обавезу да ти се насмеје и отпева ти песму. А мене, брзо, испричај нешто смешно, одглуми ми нешто... Сад ти се појавиш негде, они кажу, ајде испричај ми нешто - дала је неки пример Аксентијевић.

Курир

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".