Певачица важи за личност која нема длаке на језику, тако је и овај пут својом објавом покренула дебату о врло актуелној теми, а то је ботокс.

Јелена је очито изреволтирана осула паљбу по младим девојкама које се у двадесетим годинама одлучују на "ботокс" сматрајући да је прерано за тај захват и на конту тога им упутила савете у свом маниру.

- Сматрам да законом треба забранити убризгавање ботокоса женама у лице пре 35 године. Ужаснута сам сликама и снимцима на друштвени мрежама, где младим девојкама од 20-так година убризгава ботулинумски токсин у младо лице, тачније мишиће лица. Ајде што су оне будале али доктори морају да имају јасан став и да новац не превлада етику и здрав разум. Отров у младо лице које нема боре?Брисање мимике на лицу?! Због чега?! Ако почну са 20, како ће лице вишегодишње умртвљеном отровом изгледати са 40? Јесте ли ви полудели сви?! Негујте се! Не пржите се у соларијуму, не ждерите масну храну, једите пуно воћа и поврћа, не пушите, заборавите на 10 кафа дневно, скидајте шминку и храните своју кожу сталним хидрирањем! Конзумирајте пуно воде! Спавајте! Користите добре квалитетне креме! Узимајте витаминске суплементе! Какав бре ботокс!? - написала је ЈК, а потом искритиковала млађе колегинице:

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

- Је л ви видите како изгледају наше женске јавне личности пре 30?! Као зомбији!? Са ужасним квргавим уснама од јефиног силиконског материјала, натекле од ботокса, са лоше оперисаним носевима који им спутавају нормално дисање, са "смрзнутим" лицима од разних филера и ботокса! Младе жене то не смеју да раде! Али још битније - доктори то не смеју да им раде! У младо лице се отровчина не убризгава!

БОНУС ВИДЕО: