Pevačica važi za ličnost koja nema dlake na jeziku, tako je i ovaj put svojom objavom pokrenula debatu o vrlo aktuelnoj temi, a to je botoks.

Jelena je očito izrevoltirana osula paljbu po mladim devojkama koje se u dvadesetim godinama odlučuju na "botoks" smatrajući da je prerano za taj zahvat i na kontu toga im uputila savete u svom maniru.

- Smatram da zakonom treba zabraniti ubrizgavanje botokosa ženama u lice pre 35 godine. Užasnuta sam slikama i snimcima na društveni mrežama, gde mladim devojkama od 20-tak godina ubrizgava botulinumski toksin u mlado lice, tačnije mišiće lica. Ajde što su one budale ali doktori moraju da imaju jasan stav i da novac ne prevlada etiku i zdrav razum. Otrov u mlado lice koje nema bore?Brisanje mimike na licu?! Zbog čega?! Ako počnu sa 20, kako će lice višegodišnje umrtvljenom otrovom izgledati sa 40? Jeste li vi poludeli svi?! Negujte se! Ne pržite se u solarijumu, ne žderite masnu hranu, jedite puno voća i povrća, ne pušite, zaboravite na 10 kafa dnevno, skidajte šminku i hranite svoju kožu stalnim hidriranjem! Konzumirajte puno vode! Spavajte! Koristite dobre kvalitetne kreme! Uzimajte vitaminske suplemente! Kakav bre botoks!? - napisala je JK, a potom iskritikovala mlađe koleginice:

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

- Je l vi vidite kako izgledaju naše ženske javne ličnosti pre 30?! Kao zombiji!? Sa užasnim kvrgavim usnama od jefinog silikonskog materijala, natekle od botoksa, sa loše operisanim nosevima koji im sputavaju normalno disanje, sa "smrznutim" licima od raznih filera i botoksa! Mlade žene to ne smeju da rade! Ali još bitnije - doktori to ne smeju da im rade! U mlado lice se otrovčina ne ubrizgava!

BONUS VIDEO: