Око десетак година ова млада певачица из Житорађе је присутна на музичкој сцени. Њени родитељи описали су одлазак из породичног дома који је њима тешко пао. Открили су чега су се највише плашили: 

- Све друго, али друштво ме је плашило. Јер то је велики град, она је сама, никог није познавала тамо. Одлазила сам и ја код ње, али... - каже мама ове популарне певачице.

Тешки тренуци зближили су породицу да буду још јачи и сложнији: 

- Био сам спреман да продам све. Значи, све. Док сам имао финансије, тако се наместило, тада сам имао и можда више никад после тога, али трошкови су стварно били велики. Тада, хиљаду евра оде овако. И нисам ни знао да л' ће она да уђе у такмичење. Тада је било много теже такмичење, сада они имају све. Не треба му публика, не треба му... Само се обуче, има свог ментора. Онда је било све мораш, мораш публику да обезбедиш, мораш аутобус, све - каже Александрин тата.

Александра је имала двадесет година када је напустила свој породични дом. Њен отац открио је у ком се тренутку расплакао: 

- Ја сам само размишљао када ће да ми зазвони телефон да видим број да каже да ли је гладна, да ли је... Да ли нема за одећу, да ли нема да плати кирију. Тако је било, баш тако. Увек ми је то било у свести. Леле, шта ли сад фали, да ли нема. Значи, тај осећај када је она отишла горе са два тањира, две кашике, две виљушке, једна шерпица и постељина, и ништа више, ништа. И ти оставиш дете... 20 година је тад била када је у финале прошла у Сарајеву, каже: "Ја морам да одем ако мислим да успем нешто". И то је, значи, када сам је оставио. То кад се сетим... Оставиш ти дете, само, као подстанара и враћаш се и кући. Можеш да замислиш... - каже Александрин тата.

Врло брзо јавност је сазнала за Александру Младеновић, а њена породица је била поносна на њу. 

Александрин тата памти тренутак када је њена прва песма отишла у етар.

- Уф, какви бре. А знаш шта је најјачи осећај, ја рецимо возим аутобус, пун путника, 50 путника у аутобусу јер ја возим ту на релацији Ниш-Прокупље, а оно опчне њена песма. Ја не знам шта ћу, да ли да возим, не могу, емоције неке те крену - каже поносно Александрин отац.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: