Oko desetak godina ova mlada pevačica iz Žitorađe je prisutna na muzičkoj sceni. NJeni roditelji opisali su odlazak iz porodičnog doma koji je njima teško pao. Otkrili su čega su se najviše plašili: 

- Sve drugo, ali društvo me je plašilo. Jer to je veliki grad, ona je sama, nikog nije poznavala tamo. Odlazila sam i ja kod nje, ali... - kaže mama ove popularne pevačice.

Teški trenuci zbližili su porodicu da budu još jači i složniji: 

- Bio sam spreman da prodam sve. Znači, sve. Dok sam imao finansije, tako se namestilo, tada sam imao i možda više nikad posle toga, ali troškovi su stvarno bili veliki. Tada, hiljadu evra ode ovako. I nisam ni znao da l' će ona da uđe u takmičenje. Tada je bilo mnogo teže takmičenje, sada oni imaju sve. Ne treba mu publika, ne treba mu... Samo se obuče, ima svog mentora. Onda je bilo sve moraš, moraš publiku da obezbediš, moraš autobus, sve - kaže Aleksandrin tata.

Aleksandra je imala dvadeset godina kada je napustila svoj porodični dom. NJen otac otkrio je u kom se trenutku rasplakao: 

- Ja sam samo razmišljao kada će da mi zazvoni telefon da vidim broj da kaže da li je gladna, da li je... Da li nema za odeću, da li nema da plati kiriju. Tako je bilo, baš tako. Uvek mi je to bilo u svesti. Lele, šta li sad fali, da li nema. Znači, taj osećaj kada je ona otišla gore sa dva tanjira, dve kašike, dve viljuške, jedna šerpica i posteljina, i ništa više, ništa. I ti ostaviš dete... 20 godina je tad bila kada je u finale prošla u Sarajevu, kaže: "Ja moram da odem ako mislim da uspem nešto". I to je, znači, kada sam je ostavio. To kad se setim... Ostaviš ti dete, samo, kao podstanara i vraćaš se i kući. Možeš da zamisliš... - kaže Aleksandrin tata.

Vrlo brzo javnost je saznala za Aleksandru Mladenović, a njena porodica je bila ponosna na nju. 

Aleksandrin tata pamti trenutak kada je njena prva pesma otišla u etar.

- Uf, kakvi bre. A znaš šta je najjači osećaj, ja recimo vozim autobus, pun putnika, 50 putnika u autobusu jer ja vozim tu na relaciji Niš-Prokuplje, a ono opčne njena pesma. Ja ne znam šta ću, da li da vozim, ne mogu, emocije neke te krenu - kaže ponosno Aleksandrin otac.

(Blic)

BONUS VIDEO: