- Они се сумњиче да су 7. новембра ове године, у Београду, бацили експлозивну направу у двориште породичне куће једног мушкарца, која се није активирала, а сутрадан су, како се сумња, поново бацили ручну бомбу и том приликом је причињена мања материјална штета. Осумњичени супружници су, 15. новембра, како се сумња, бацили ручну бомбу на породичну кућу сестре овог мушкарца, која није експлодирала, након чега су брзом и ефикасном акцијом полиције ухапшени. Д. К. и В. Т. Р. одређено је задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Београду - наводи се у саопштењу МУП.

Подсетимо, како смо већ писали, Д. К. је признао кривична дела, а као мотив навео је освету према покојном Драгославу Космајцу, јер је, како ухапшени тврди, продао много дроге на Звездари.

- Д.К. тврди и да зна да је Космајац одговоран за постављање експлозива под возило у којем су били његова жена и деца која су преживела, као и да је Космајац одговоран за убиство његовог кума Горана Марјановића, званог "Гокси бомбаш" које се догодило 1995. године.

(Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО: