Обојица су рођени на исти дан, што је био разлог да се сваког 19. јануара виде и то прославе.

Менсур у јавности није често причао о односу са легендарним Лаушевићем, а када је његов колега напустио овај свет, поделио је дирљиву успомену.

Током пандемије корона вируса, заједно су лежали у болници, соба до собе, а ево по чему Ирфан памти тај период.

Фото: Предраг Митић

 

- Ми смо се сваког 19. јануара, нашег рођендана, ако смо били у могућности, налазили и заједно проводили ноћ. Не због тога да би славили, већ због тога да би скупили дивне и паметне људе због којих смо се и ми добро осећали. Поклањали смо један другом ситнице, када смо обојица лежали од тешког облика короне - започео је причу глумац и наставио:

Фото: Б. Данилов

 

- Били смо соба до собе. Отишао је пар дана пре мене и када је одлазио рекао је: "Ево ти ово за ова два до три дана", али ми је оставио нешто што ме и данас подсећа на њега. То је шоља са великим смајлијем из које ја пијем кафу свако јутро. Поклонио ми је за рођендан једне жуте чарапе, али то није жуто, већ флуоресцентно жуто и штипа за очи када се погледа. Он се смејао и рекао: "Ово ћеш барем једном да обучеш. Једино ти, јер не знам човека који би то обукао". Такав је био Жарко - испричао је Менсур за Курир.

БОНУС ВИДЕО: