Глумац Метју Пери, најпознатији по улози Чендлера Бинга у серији "Пријатељи", преминуо је 28. октобра у 55. години живота.

Његова изненадна смрт потресла је свет, а чувена петорка која је са њим глумила у поменутој серији, Џенифер Анистон, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мет Лебланк и Дејвид Швимер, рекла је у групној изјави да су "потпуно сломљени", те да им је Пери био "попут брата". Нико се појединачно није опростио од колеге.

Познато је да су се они прилично зближили током снимања, а Мет Лебланк који је глумио Џоија, Чендлеровог цимера, сада се огласио на Инстаграму уз низ њихових заједничких фотографија.

 

 

- Метју, тешка срца се опраштам. Време које смо провели заједно је, искрено, међу омиљеним тренуцима у мом животу. Била ми је част делити сцену са тобом и звати те пријатељем. Увек ћу се смејати када помислим на тебе и никада те нећу заборавити. Никада. Рашири крила и полети, брате – коначно си слободан. Пуно љубави. И претпостављам да задржаваш 20 долара које ми дугујеш - написао је он алудирајући на сцене из серије и растужио многе.

БОНУС ВИДЕО: