Glumac Metju Peri, najpoznatiji po ulozi Čendlera Binga u seriji "Prijatelji", preminuo je 28. oktobra u 55. godini života.

NJegova iznenadna smrt potresla je svet, a čuvena petorka koja je sa njim glumila u pomenutoj seriji, DŽenifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Met Leblank i Dejvid Švimer, rekla je u grupnoj izjavi da su "potpuno slomljeni", te da im je Peri bio "poput brata". Niko se pojedinačno nije oprostio od kolege.

Poznato je da su se oni prilično zbližili tokom snimanja, a Met Leblank koji je glumio DŽoija, Čendlerovog cimera, sada se oglasio na Instagramu uz niz njihovih zajedničkih fotografija.

 

 

- Metju, teška srca se opraštam. Vreme koje smo proveli zajedno je, iskreno, među omiljenim trenucima u mom životu. Bila mi je čast deliti scenu sa tobom i zvati te prijateljem. Uvek ću se smejati kada pomislim na tebe i nikada te neću zaboraviti. Nikada. Raširi krila i poleti, brate – konačno si slobodan. Puno ljubavi. I pretpostavljam da zadržavaš 20 dolara koje mi duguješ - napisao je on aludirajući na scene iz serije i rastužio mnoge.

BONUS VIDEO: