Жељко Самарџић који је распродао четири предновогодишња концерта у Београду, проговорио је о породичним односима, те признао да су његове ћерке као тинејџерке криле да им је он отац, док су унуци поносни што им је деда.

Фото: АТА имагес

 

Он је затим испричао да му се 16-годишњи унук пожалио да нема довољно карата да поведе цео разред у МТС дворану да слуша његовог деду.

- Мој унук Алекса ми је тражио карте за његов разред, објаснио сам му да то не иде тако, да ја немам карте, једино да их купим и поклоним за другаре. Лепо је и увек емотивно певати различитим генерацијама. Моји унуци су и те како свесни ко им је деда, за разлику од мојих ћерки, које су криле ко им је тата - открио је Самарџић, па испричао анегдоту:

Фото: АТА имагес

 

- То су биле деведесете године, биле су матуранткиње, а ја гост изненађења на њиховој матури. Кад сам изашао на бину, поздравио сам професоре, ђаке и онда се обратио ћеркама, а њихови другари су били у чуду: "Тата ти је Жељко Самарџић?!", тако су им говорили другови из школске клупе, то је била заиста ноћ за памћење, како мени тако и њима.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".