Željko Samardžić koji je rasprodao četiri prednovogodišnja koncerta u Beogradu, progovorio je o porodičnim odnosima, te priznao da su njegove ćerke kao tinejdžerke krile da im je on otac, dok su unuci ponosni što im je deda.

Foto: ATA images

 

On je zatim ispričao da mu se 16-godišnji unuk požalio da nema dovoljno karata da povede ceo razred u MTS dvoranu da sluša njegovog dedu.

- Moj unuk Aleksa mi je tražio karte za njegov razred, objasnio sam mu da to ne ide tako, da ja nemam karte, jedino da ih kupim i poklonim za drugare. Lepo je i uvek emotivno pevati različitim generacijama. Moji unuci su i te kako svesni ko im je deda, za razliku od mojih ćerki, koje su krile ko im je tata - otkrio je Samardžić, pa ispričao anegdotu:

Foto: ATA images

 

- To su bile devedesete godine, bile su maturantkinje, a ja gost iznenađenja na njihovoj maturi. Kad sam izašao na binu, pozdravio sam profesore, đake i onda se obratio ćerkama, a njihovi drugari su bili u čudu: "Tata ti je Željko Samardžić?!", tako su im govorili drugovi iz školske klupe, to je bila zaista noć za pamćenje, kako meni tako i njima.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".