Водитељки је породица највећа подршка, а, према њеним речима, мушкарац јој није потребан како би била потпуна.

Сваке среде је гледамо у емисији "Exclusiv NIGHT" коју уређује и води. Иако је њен пут до успеха био пун препрека, челници Прве су њен квалитет и професионализам потврдили током вођења емисије ''150 минута'' за коју је добила Оскар популарности.

Прелепа водитељка прошла је дуг новинарски пут, од некадашње ТВ Кошаве до ТВ Прве на којој тренутно ради интервјуе са јавним личностима.

Фото: В. Данилов

 

Иако је дипломирала економију, живот ју је одвео на мале екране, а популарност је стекла интервјуима са нашим највећим звездама.

- Рођена сам у Сињу, а одрасла Шибенику, све до рата. Са непуних шест година моја породица - тата, мама, брат и ја, преселили смо се у Книн где смо остали до 1995, док се није десила "Олуја". Били смо део колоне заједно са хиљадама људи који су те године трајно напустили своја огњишта и преселили се у Србију. Моје детињство све до рата било је лепо, али околности које су се десиле натерале су ме да брзо одрастем и схватим шта је живот, много пре својих вршњака. Претпостављам да је то моје животно искуство пресудно утицало да се формирам као особа и да научим да ценим сваки тренутак и уживам у њему највише што могу - рекла је водитељка за Курир стил

БОНУС ВИДЕО: