Voditeljki je porodica najveća podrška, a, prema njenim rečima, muškarac joj nije potreban kako bi bila potpuna.

Svake srede je gledamo u emisiji "Exclusiv NIGHT" koju uređuje i vodi. Iako je njen put do uspeha bio pun prepreka, čelnici Prve su njen kvalitet i profesionalizam potvrdili tokom vođenja emisije ''150 minuta'' za koju je dobila Oskar popularnosti.

Prelepa voditeljka prošla je dug novinarski put, od nekadašnje TV Košave do TV Prve na kojoj trenutno radi intervjue sa javnim ličnostima.

Foto: V. Danilov

 

Iako je diplomirala ekonomiju, život ju je odveo na male ekrane, a popularnost je stekla intervjuima sa našim najvećim zvezdama.

- Rođena sam u Sinju, a odrasla Šibeniku, sve do rata. Sa nepunih šest godina moja porodica - tata, mama, brat i ja, preselili smo se u Knin gde smo ostali do 1995, dok se nije desila "Oluja". Bili smo deo kolone zajedno sa hiljadama ljudi koji su te godine trajno napustili svoja ognjišta i preselili se u Srbiju. Moje detinjstvo sve do rata bilo je lepo, ali okolnosti koje su se desile naterale su me da brzo odrastem i shvatim šta je život, mnogo pre svojih vršnjaka. Pretpostavljam da je to moje životno iskustvo presudno uticalo da se formiram kao osoba i da naučim da cenim svaki trenutak i uživam u njemu najviše što mogu - rekla je voditeljka za Kurir stil

BONUS VIDEO: