Не знајући колико му је година, 29-годишњакиња је, каже, пристала да се уда за мушкарца 17 година старијег. Иако је упознала свог вереника још 2020. године - тек је сада сазнала истину.

Кад су се тек упознали, тврдио је да има 35 година и иако је изгледао пуно старије, она је одлучила да му верује.

- Увијек сам мислила да изгледа старије али нисам имала доказ. Била сам скептична око година јер ми никада није дао да видим његове документе - написала је жена за Редиту.

Недуго после почетка везе, почео је да врши "притисак" на њу да "ствари подигну на озбиљнији ниво".

Фото: Профимедиа

 

- Било му је јако важно да се брзо скраси са мном, али ја сам одбијала његове понуде јер још нисам била сигурна желим ли да се удам за њега. Упознао ме са својом породицом и стално форсирао да прихватим његову просидбу како бисмо што пре засновали породицу, а притисак је растао док нисам ове године коначно рекла да.

Убрзо после веридбе, пар је заједно испуњавао образац са личним подацима за венчање и тада је сазнала истину о његовим годинама.

- Седела сам крај њега кад је човеку који му је дао образац рекао да не види добро и да му требају наочаре за читање. Била сам изненађена јер то нисам знала. Човек га је питао за годину рођења и случајно сам га чула како каже 1976., што значи да има 46 година, а не 35 како ми је тврдио - објаснила је.

Сада је, каже, јако повређена и жели са њим да раскине.

- Никада није ни требало да пристанете на брак с мушкарцем који вам је од почетка био сумњив - сложили су се корисници друштвене мреже.

БОНУС ВИДЕО: