Ne znajući koliko mu je godina, 29-godišnjakinja je, kaže, pristala da se uda za muškarca 17 godina starijeg. Iako je upoznala svog verenika još 2020. godine - tek je sada saznala istinu.

Kad su se tek upoznali, tvrdio je da ima 35 godina i iako je izgledao puno starije, ona je odlučila da mu veruje.

- Uvijek sam mislila da izgleda starije ali nisam imala dokaz. Bila sam skeptična oko godina jer mi nikada nije dao da vidim njegove dokumente - napisala je žena za Reditu.

Nedugo posle početka veze, počeo je da vrši "pritisak" na nju da "stvari podignu na ozbiljniji nivo".

Foto: Profimedia

 

- Bilo mu je jako važno da se brzo skrasi sa mnom, ali ja sam odbijala njegove ponude jer još nisam bila sigurna želim li da se udam za njega. Upoznao me sa svojom porodicom i stalno forsirao da prihvatim njegovu prosidbu kako bismo što pre zasnovali porodicu, a pritisak je rastao dok nisam ove godine konačno rekla da.

Ubrzo posle veridbe, par je zajedno ispunjavao obrazac sa ličnim podacima za venčanje i tada je saznala istinu o njegovim godinama.

- Sedela sam kraj njega kad je čoveku koji mu je dao obrazac rekao da ne vidi dobro i da mu trebaju naočare za čitanje. Bila sam iznenađena jer to nisam znala. Čovek ga je pitao za godinu rođenja i slučajno sam ga čula kako kaže 1976., što znači da ima 46 godina, a ne 35 kako mi je tvrdio - objasnila je.

Sada je, kaže, jako povređena i želi sa njim da raskine.

- Nikada nije ni trebalo da pristanete na brak s muškarcem koji vam je od početka bio sumnjiv - složili su se korisnici društvene mreže.

BONUS VIDEO: