Вечерашњи члан емисије " Раме уз раме са Драганом", била је Слађана Делибашић коју је представила феноменална Лола: 

- Данас у овом фантастичном задатку рекреирамо једну песму и спот из деведесетих, а наша гошћа је једна од мојих омиљених кореографа и играча из тог времена, Слађа Делибашић.

Певачица је исказала задовољство због тога што је гост вечери: 

- Велико ми је задовољство што сам поред Драгане после толико година. Она и ја не старимо, а наравно ни Беба ни Јованка. Из ове екипе познајем можда једно или двоје, тако да ће ми бити задовољство да жириам.

Драгана је упутила поздраве такмичарима, па се присетила сарадње са Слађом: 

- Ја морам да вам кажем да сте ми преслатки и ове вечери. А што се Слађе тиче она је била мој први кореограф док сам сарађивала са Ђоганијем.

Слађу је то дирнуло, па је на сав глас узвикнула:

- Е хвала Богу да неко каже да сам му ја била кореограф. Гаго ово ти нећу заборавити никада. Знаш оно кад Ђоле изађе па каже ја сам све радио, а у мени експлозија!

- Поздрављамо Ђолета пуно, али ја морам да кажем да сам заиста највише са Слађом радила. 99 одсто кореографја из оног времена ми је она показивала.

Фото: АТА имагес

 

А како Слађа тврди Ђоле је радио само онда када је она била у другом стању са њиховом ћерком:

- Ђоле је радио само кад сам ја била трудна са Маринелом и зато нисам наступала у том филму због чега сам хтела да се поједем! Ову жену много волим и она је особа која за мене нема премца - рекла је Слађа о Драгани.

Фото: АТА имагес, Фото: Јутјуб принтскрин/24 sedam TV

 

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: