Večerašnji član emisije " Rame uz rame sa Draganom", bila je Slađana Delibašić koju je predstavila fenomenalna Lola: 

- Danas u ovom fantastičnom zadatku rekreiramo jednu pesmu i spot iz devedesetih, a naša gošća je jedna od mojih omiljenih koreografa i igrača iz tog vremena, Slađa Delibašić.

Pevačica je iskazala zadovoljstvo zbog toga što je gost večeri: 

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam pored Dragane posle toliko godina. Ona i ja ne starimo, a naravno ni Beba ni Jovanka. Iz ove ekipe poznajem možda jedno ili dvoje, tako da će mi biti zadovoljstvo da žiriam.

Dragana je uputila pozdrave takmičarima, pa se prisetila saradnje sa Slađom: 

- Ja moram da vam kažem da ste mi preslatki i ove večeri. A što se Slađe tiče ona je bila moj prvi koreograf dok sam sarađivala sa Đoganijem.

Slađu je to dirnulo, pa je na sav glas uzviknula:

- E hvala Bogu da neko kaže da sam mu ja bila koreograf. Gago ovo ti neću zaboraviti nikada. Znaš ono kad Đole izađe pa kaže ja sam sve radio, a u meni eksplozija!

- Pozdravljamo Đoleta puno, ali ja moram da kažem da sam zaista najviše sa Slađom radila. 99 odsto koreografja iz onog vremena mi je ona pokazivala.

Foto: ATA images

 

A kako Slađa tvrdi Đole je radio samo onda kada je ona bila u drugom stanju sa njihovom ćerkom:

- Đole je radio samo kad sam ja bila trudna sa Marinelom i zato nisam nastupala u tom filmu zbog čega sam htela da se pojedem! Ovu ženu mnogo volim i ona je osoba koja za mene nema premca - rekla je Slađa o Dragani.

Foto: ATA images, Foto: Jutjub printskrin/24 sedam TV

 

(Kurir)

BONUS VIDEO: