Николија је у емисији "Балканском улицом", говорила о свом приватном животу. Рођена је у Загребу, јер је у то време тада тамо "био најбољи доктор", сусрела се са осудом фанова због распада Елитних одреда". Један од најтежих тренутака био је када је имала проблема са трудноћом, баш као и њена мајка до осмог месеца. 

Николија је открила како је реаговала када се сусрела са осуђивањем због распада групе "Елитни одреди."

 

- Да, па смешно ми је, а у једном тренутку ми није било смешно, зато што кад су се они распадали, ја сам имала, ја сам први пут затруднела са Рељом и изгубили смо прво дете. У тренутку када ме новинари зову и питају и преносе ми како је фан рекао да ће да ми ишчупа утробу због Елитних одреда, то је трајало месецима, а више пута су и Реља и Влада истакли, а и ја, да ја немам апсолутно никакве везе са распадом Елитних одреда, а највише сам, чини ми се некако тог линча опет претрпела. Ја сам и дан-данас њима крива, али мислим то су две одрасле особе, друго људи који прате Владу и Рељу и њихове каријере, врло им је јасно ко је како наставио да гради своју соло каријеру и ту не треба неко да буде много паметан да мисли да сам имала икакве везе са тим распадом. Било је јако болно и не желим да размишљам о томе - каже Николија.

Певачица је и друге две трудноће морала стого да чува: 

- Да за друге две, хвала Богу, успешне било ми је битно да се потпуно изолујем, од родитеља, од брата, сестре, тетке, било кога са било којим лошим коментаром, наравно није их било, али за сваки случај. Ја сам чувала следеће две највише што сам могла. И на питање како, одлично, то је моје и не дам вам, и нисам им дала иако је друга трудноћа била проблематична. Много смо желели друго дете, да Реа има брата или сестру. Ја сам, па баш сам водила рачуна и у једној и у другој, али у другој посебно некако баш онако по пс-у све и нисам имала ни наступе, ја сам отказала наступе и у првој и у другој одмах. Значи, седела сам код куће и само из чиста мира када сам отишла на контролу у 20. недељи, значи, на пола, доктор је рекао: "Децо, имамо проблем 50-50 посто да ће да опстане и питање, да ли ће сутра и даље бити ту". И онда сам ишла на хитан серклаж, доктор Јеремић је урадио репозицију, већ је кренуо спонтани и онда сам лежала до краја трудноће.

Иако је све било врло стресно, Николија је успела да се врло храбро носи са тиме:

- Било је јако болно, било је јако стресно. Свима сам викала да је све у реду јер нисам хтела да дам новинарима, да дам то задовољство јер сам већ прошла с њима. И успела сам и много сам срећна и ту сам се много променила. Ту сам некако... Променило ми је живот - каже Николија.

Фото:АТА имагес

 

 

БОНУС ВИДЕО: