Nikolija je u emisiji "Balkanskom ulicom", govorila o svom privatnom životu. Rođena je u Zagrebu, jer je u to vreme tada tamo "bio najbolji doktor", susrela se sa osudom fanova zbog raspada Elitnih odreda". Jedan od najtežih trenutaka bio je kada je imala problema sa trudnoćom, baš kao i njena majka do osmog meseca. 

Nikolija je otkrila kako je reagovala kada se susrela sa osuđivanjem zbog raspada grupe "Elitni odredi."

 

- Da, pa smešno mi je, a u jednom trenutku mi nije bilo smešno, zato što kad su se oni raspadali, ja sam imala, ja sam prvi put zatrudnela sa Reljom i izgubili smo prvo dete. U trenutku kada me novinari zovu i pitaju i prenose mi kako je fan rekao da će da mi iščupa utrobu zbog Elitnih odreda, to je trajalo mesecima, a više puta su i Relja i Vlada istakli, a i ja, da ja nemam apsolutno nikakve veze sa raspadom Elitnih odreda, a najviše sam, čini mi se nekako tog linča opet pretrpela. Ja sam i dan-danas njima kriva, ali mislim to su dve odrasle osobe, drugo ljudi koji prate Vladu i Relju i njihove karijere, vrlo im je jasno ko je kako nastavio da gradi svoju solo karijeru i tu ne treba neko da bude mnogo pametan da misli da sam imala ikakve veze sa tim raspadom. Bilo je jako bolno i ne želim da razmišljam o tome - kaže Nikolija.

Pevačica je i druge dve trudnoće morala stogo da čuva: 

- Da za druge dve, hvala Bogu, uspešne bilo mi je bitno da se potpuno izolujem, od roditelja, od brata, sestre, tetke, bilo koga sa bilo kojim lošim komentarom, naravno nije ih bilo, ali za svaki slučaj. Ja sam čuvala sledeće dve najviše što sam mogla. I na pitanje kako, odlično, to je moje i ne dam vam, i nisam im dala iako je druga trudnoća bila problematična. Mnogo smo želeli drugo dete, da Rea ima brata ili sestru. Ja sam, pa baš sam vodila računa i u jednoj i u drugoj, ali u drugoj posebno nekako baš onako po ps-u sve i nisam imala ni nastupe, ja sam otkazala nastupe i u prvoj i u drugoj odmah. Znači, sedela sam kod kuće i samo iz čista mira kada sam otišla na kontrolu u 20. nedelji, znači, na pola, doktor je rekao: "Deco, imamo problem 50-50 posto da će da opstane i pitanje, da li će sutra i dalje biti tu". I onda sam išla na hitan serklaž, doktor Jeremić je uradio repoziciju, već je krenuo spontani i onda sam ležala do kraja trudnoće.

Iako je sve bilo vrlo stresno, Nikolija je uspela da se vrlo hrabro nosi sa time:

- Bilo je jako bolno, bilo je jako stresno. Svima sam vikala da je sve u redu jer nisam htela da dam novinarima, da dam to zadovoljstvo jer sam već prošla s njima. I uspela sam i mnogo sam srećna i tu sam se mnogo promenila. Tu sam nekako... Promenilo mi je život - kaže Nikolija.

Foto:ATA images

 

 

BONUS VIDEO: