Она је својевремено била са кошаркашем Момчилом Лаврнићем са којим је добила сина Луку.

Међутим, након њиховог растанка Момчило је наставио даље и оженио се са певачицом Аном Станић са којом има сина Вука.

Ипак, пре пар година у медијима се шушкало како се њих двоје разводе, након чега је певачица демантовала те наводе.

Бранка Невистић такође је пронашла срећу у браку са бизнисменом Браниславом Грујићем, за ког се пише да је милионер.

Да подсетимо, јавност је први пут Бранку видела на БК ТВ, сада већ давне 1995. године, а чим је угашена ова телевизија на позив Александра Тијанића прелази да води “Дневник 2” на РТС. Њена каријера креће узлазном путањом, те добија могућност да води бројне телевизијске пројекте, али и да мења телевизијске куће. Зато је за свега неколико година са Јавног сервиса прешла на телевизију “Пинк”, а потом водила вести “Прве” телевизије. Већ више од десет година Бранка не поздравља гледаоце, те су се многи питали како данас изгледа њен живот.

Бранка се пре седам година у Венецији удала за бизнисмена Бранислава Грујића, а венчање је било као из бајке, бар тако тврде они који су били гости овог славља.


Бранкин супруг је председник једне грађевинске компаније из Женеве, која послује и у Србији, Русији, Швајцарској, Италији и Белгији. Поред тога, међу власницима је још пет предузећа.

Водитељка се више не представља под девојачким презименом Невистић, већ је узела презиме свог супруга. Како сада изгледа живот госпође Грујић јавност може да види путем профила на друштвеној мрежи “Инстаграм”, где она показује сав раскош и луксуз свог живота.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".