Старији син Воје Брајовића, Вукота, закорачио је у пету деценију, а титулу најпожељнијег нежење, глумац и манекен носио је годинама. Ипак, срце Вукоте Брајовића већ неко време је освојено, а будућа снаја Воје Брајовића прелепа је Весна Филиповић.

Весна и Вукота Брајовић већ годинама су у срећној вези, а детаље њихове романсе Вукота је својевремено открио за медије.

- С мојом вереницом ствари управо тако стоје већ доста година - инстинктивно, спонтано, посвећено. Живимо заједно без журбе за било чим, а ја се често шалим да смо попут стрип јунака - вечити вереници!.

- Сањамо исте снове и врло смо слични, а опет довољно различити да једно другом будемо занимљиви и после толико година. Или, како би Роки Балбоа рекао – она попуњава моје празнине.

- Доста времена проводимо у кући гледајући филмове и серије, играјући игрице и допуњавајући библиотеку. Ту је и неизбежно учење француског, који госпођици боље иде него мени - нашалио се Вукота, додајући да га је Весна освојила дугим ногама, нежношћу и смислом за хумор.

Снаја Воје Брајовића успешна је уметница, а савршено се уклопила у породицу Брајовић, те се одлично слаже са Вукотином сестром Искром, док је њена ћеркица Инес обожава.

БОНУС ВИДЕО: