Stariji sin Voje Brajovića, Vukota, zakoračio je u petu deceniju, a titulu najpoželjnijeg neženje, glumac i maneken nosio je godinama. Ipak, srce Vukote Brajovića već neko vreme je osvojeno, a buduća snaja Voje Brajovića prelepa je Vesna Filipović.

Vesna i Vukota Brajović već godinama su u srećnoj vezi, a detalje njihove romanse Vukota je svojevremeno otkrio za medije.

- S mojom verenicom stvari upravo tako stoje već dosta godina - instinktivno, spontano, posvećeno. Živimo zajedno bez žurbe za bilo čim, a ja se često šalim da smo poput strip junaka - večiti verenici!.

- Sanjamo iste snove i vrlo smo slični, a opet dovoljno različiti da jedno drugom budemo zanimljivi i posle toliko godina. Ili, kako bi Roki Balboa rekao – ona popunjava moje praznine.

- Dosta vremena provodimo u kući gledajući filmove i serije, igrajući igrice i dopunjavajući biblioteku. Tu je i neizbežno učenje francuskog, koji gospođici bolje ide nego meni - našalio se Vukota, dodajući da ga je Vesna osvojila dugim nogama, nežnošću i smislom za humor.

Snaja Voje Brajovića uspešna je umetnica, a savršeno se uklopila u porodicu Brajović, te se odlično slaže sa Vukotinom sestrom Iskrom, dok je njena ćerkica Ines obožava.

BONUS VIDEO: