Њихова оаза мира ушушкана је далеко од гужве, а њихове комшије откриле су како се глумачки, али и животни тандем понаша у своја четири зида, далеко од камера и шире јавности.

- Они су дивни људи, али не виђам их често иако живимо близу јер су они у задње време малтене више на викендици него овде. Мада и овде имају кућу из снова, изгледа као да је из неке дечје бајке. Они су некако одсечени од нас овде, као да живе у свом свету, гледају своја посла и уживају. Не воле да се друже са људима, имају узак круг рођака. Ја мислим да Бранку никада нисам видела љуту или нервозну, увек има онај свој осмех на лицу. Када је Драган у питању, исто важи и за њега. Скромни су они људи иако имају доста пара и славу - открила је госпођа која живи у близини Бранке и Драгана, а један од њихових првих комшија имао је само речи хвале за породицу Пујић-Јовановић.

- Они су једни тихи и мирни људи, живе повучено и срећно, бар тако делује. Ваљда су зато и одабрали баш ову локацију за живот. Нису претерано блиски са нама комшијама, али ни са ким се нису замерили да ја знам, таман посла. Као да нису јавне личности, приземни су. Овде их сви знају и сви су одушевљени када их виде јер увек изгледају задовољно и заљубљено, да не поверујете. Зраче неком позитивном енергијом и цео комшилук је поносан на њих. Мислим да овде нећете наћи особу која има да каже ружну реч о њима. Пре сам их виђала како увече шетају заједно, руку под руку, као младић и девојка, а свима који им се јаве узврате поздрав.

Фото: В. Данилов/Н. Фифић

 

 

У једној продавници недалеко од улице у којој живе, радница је открила како се глумци опходе према њима.

- Када сам почела да радим овде они су ми били једни од првих муштерија. Била сам одушевљена када сам их видела, а они су се само насмејали јер су видели да сам их препознала, али никада нисмо попричали. Делује ми као да не желе да се експонирају иако су телевизијска лица. Драган долази чешће од Бранке. Купује основне намирнице, кафу, со, млеко... Али, кажем вам, није баш расположен за ћаскање са нама. Дође, купи шта му треба и оде. Никада се није нашалио са нама или прокоментарисао било шта, па чак и на питање: "Како сте, комшија?", одговори само: "Добро". Није толико духовит и отворен као што делује на телевизији, резервисан је, али добро, могу то да разумем, вероватно му је доста тога да га људи заустављају на улици, сликају се... - прича она.

Још неколико комшија је потврдило причу из продаваонице да Гагија виђају, али да нема духовитих опаски.

- То је вероватно његов гард, а и како би било да од вас неко очекује стално да имате неку фору или скеч да изведете. Њему је то посао, а ово је приватан живот. Али да је чудно јесте када га видите овако и на телевизији где му цркавате од смеха - прича саговорник.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: