Због њеног залагања и велике гледаности, Јована јеремић је унапређена већом платом, а још једну награду је добила за феноменалан рад, скупоцена кола од 20.000 евра.

Јовану ћемо због високог рејтинга гледати и у јутарњем програму петком

Она се сада огласила и открила детаље. 

- Одлука компаније у којој радим, тј Жељка и Милице Митровић је била да добијем још један дан за своју емисију. То је њихова одлука јер је рејтинг који правим викендом велики, тако да је је све јасно. Ово је уједно била и моја велика жеља дуже време, а коју су они услишили, тако сам захвална. Опет понавља, резултати су довели до тога да све ово подигнемо на виши ниво, тако да настављамо још јаче кад су теме и емисије у питању. Тај петак ми је био потребан јер сада имам у плану да делим програм на политику, геополитику, на чудне неке појаве у свету, однос Србије и света и све ће се дубински радити. Сваки дан ће бити резервисан за одређене теме. Ту су и као и до сада викенд дани на које су гледаоци навикли, а овакав вид јутарњег програма има само Пинк. Ја јесам тај амерички тип водитеља, доста подсећам на њих, на Опру Винфри и тај систем рада, зато ме многи и зову српска Опра Винфри. Волим тај западни систем функционисања медија, волим спонтаност и противник сам свега што је уштогљено и намештено - рекла је Јована, и додала да никоме није дошла на место када је петак и поменути термин у питању.

- Добила сам термин јер су челници тако одлучили. Никоме нисам дошла на место, никога нисам истерала, нити ту има зле крви кад су колеге у питању - поручила је Јована за портал "Република".

БОНУС ВИДЕО: