Zbog njenog zalaganja i velike gledanosti, Jovana jeremić je unapređena većom platom, a još jednu nagradu je dobila za fenomenalan rad, skupocena kola od 20.000 evra.

Jovanu ćemo zbog visokog rejtinga gledati i u jutarnjem programu petkom

Ona se sada oglasila i otkrila detalje. 

- Odluka kompanije u kojoj radim, tj Željka i Milice Mitrović je bila da dobijem još jedan dan za svoju emisiju. To je njihova odluka jer je rejting koji pravim vikendom veliki, tako da je je sve jasno. Ovo je ujedno bila i moja velika želja duže vreme, a koju su oni uslišili, tako sam zahvalna. Opet ponavlja, rezultati su doveli do toga da sve ovo podignemo na viši nivo, tako da nastavljamo još jače kad su teme i emisije u pitanju. Taj petak mi je bio potreban jer sada imam u planu da delim program na politiku, geopolitiku, na čudne neke pojave u svetu, odnos Srbije i sveta i sve će se dubinski raditi. Svaki dan će biti rezervisan za određene teme. Tu su i kao i do sada vikend dani na koje su gledaoci navikli, a ovakav vid jutarnjeg programa ima samo Pink. Ja jesam taj američki tip voditelja, dosta podsećam na njih, na Opru Vinfri i taj sistem rada, zato me mnogi i zovu srpska Opra Vinfri. Volim taj zapadni sistem funkcionisanja medija, volim spontanost i protivnik sam svega što je uštogljeno i namešteno - rekla je Jovana, i dodala da nikome nije došla na mesto kada je petak i pomenuti termin u pitanju.

- Dobila sam termin jer su čelnici tako odlučili. Nikome nisam došla na mesto, nikoga nisam isterala, niti tu ima zle krvi kad su kolege u pitanju - poručila je Jovana za portal "Republika".

BONUS VIDEO: