Францускње једноставно имају стил и модно знање: њихова коса је увек савршена, са врло мало шминке изгледају савршено свеже и блиставо, а нота елеганције је увек присутна, чак и код најдискретнијих комбинација. Суптилношћу и грациозношћу успевају да сваки стајлинг оплемене као да је биран сатима.

Кључ за такав изглед је да у гардероберу имати неколико одевних комада које ћете лако комбиновати и увек изгледати тренди и стилизовано без муке. Тајна је у безвременским комадима. Код њих важи парола мање је више.

1. Коктел свечана хаљина

Вечерње издање не може проћи без коктел-хаљине. Францускиње углавном бирају струкиране хаљине, а увек је феноменална опција обући неку неутралну нијансу коју ћете укомбиновати са елегантним ципелама на штиклу. То су углавном боје попут црне, беж или браон. Сведено а ефектно.

Такође још један савршен избор је хаљина са цветним мотивима а свака шик Францускиња има бар једну. Та хаљина иде одлично и са патикама, али и са штиклама.

Фото: Депозитфото

 

2. Сако/Блејзер

Црни или тегет блејзер неопходни су адут у ормару Францускиње. Ако имате комад у некој од ове две класичне боје, лако ћете их комбиновати са панталонама, сукњама, хаљинама, и готово свим одевним комадима. Међутим сада су популарне и различите боје попут розе, светло плаве и свих нежних боја које се могу комбиновати док је време напољу сунчано и топло.

3. Ролка

Ролка у нетруалним бојама прати сва правила јесењег одевања. Модни минимализам је увек на цени, а свака Францускиња има црну ролку, мада обавезно набавите и белу и беж. Можете је носити испод капута, мантила и блејзера, а изгледати секси и увек у тренду.

4. Кожна јакна/сукња

Кожна сукња А-кроја је женствена, секси, а опет одаје ноту елеганције и носи се са блејзерима, ролкама, блузама. Са друге стране, кожна јакна је урбана, увек модерна, а као што знамо, носи се уз све. Довољно је елегантна а са друге стране и толико опуштена да се може укомбиновати и са тренерком.

5. Класичне салонке

Даме које прате моду увек имају пар салонки у ципеларнику, најпре црне, али и оне у другим бојама. Комбинују се уз сваку одевну комбинацију када желите да изгледате женствено и елегантно.

6. Мушка кошуља

Било да је позајмљена из мушког ормара или је купљен предимензионирани модел, Францускиње обожавају класичне беле или светлоплаве кошуље које су уједно опуштене и шик. 

7. Мантил

Не постоји погоднији комад за прелазно време. Било да је црне или беж боје, Францускиње имају омиљен мантил за јесење дане који прати готово сваку одевну комбинацију.

Фото: Депозитфото

 

 

8. Капут са принтом

У гардероберу сваке  Парижанке, налази се капут са леопард принтом уз који не носе шминку, сем мало црвеног ружа. Комбинујте га са црном гардеробом: мала црна хаљина за вече или црна ролка и црне панталоне за посао. Модни успех је загарантован.