На друштвеним мрежама постао је виралан коментар Живке Гагић, бабе бивше девојке Дарка Лазића, у којем је прозвала певача да би требало да га буде срамота јер није присуствовао рођендану свог сина.

Фолкер је све наводе демантовао.

Фото: Инстаграм принтскрин/gagic_marina, АТА имагес

 

- Баба је мало полудела. Ја сам организовао сину рођендан, позвао сам и њих и сви су присуствовали. Звао сам музику, аниматоре и платио цео трошак. То мени уопште није несуђена ташта, већ је то Маринина баба - каже узрујано Дарко Лазић.

Након што се Дарко огласио на прозивку несуђене таште, одговорила је и Марина Гагић.

Foto: Printscreen Instagram /darkolazicfanpage

 

- Нисам видела коментар и немам појма о чему се ради. Није истина то што пише моја баба. Лорена и Алексеј су у овом тренутку заједно. Отишли су у играоницу. Са Дарком сам након свега у одличним односима - каже Марина Гагић за Информер.

Подсетимо, иако је након турбулентног периода са Аном Севић Дарко Лазић нашао заједнички језик, његов однос са Марином Гагић још увек је на климавим ногама, у прилог чему говори коментар њене бабе, Живке, испод фотке победника "Звезда Гранда", на којој је позирао са наследницом Лореном.

- Са сином за рођендан нема ни отпозади јер се није ни сликао ни када су се дувале свећице. Није га било срамота - написала је баба Марине Гагић несуђеном зету.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".