Na društvenim mrežama postao je viralan komentar Živke Gagić, babe bivše devojke Darka Lazića, u kojem je prozvala pevača da bi trebalo da ga bude sramota jer nije prisustvovao rođendanu svog sina.

Folker je sve navode demantovao.

Foto: Instagram printskrin/gagic_marina, ATA images

 

- Baba je malo poludela. Ja sam organizovao sinu rođendan, pozvao sam i njih i svi su prisustvovali. Zvao sam muziku, animatore i platio ceo trošak. To meni uopšte nije nesuđena tašta, već je to Marinina baba - kaže uzrujano Darko Lazić.

Nakon što se Darko oglasio na prozivku nesuđene tašte, odgovorila je i Marina Gagić.

Foto: Printscreen Instagram /darkolazicfanpage

 

- Nisam videla komentar i nemam pojma o čemu se radi. Nije istina to što piše moja baba. Lorena i Aleksej su u ovom trenutku zajedno. Otišli su u igraonicu. Sa Darkom sam nakon svega u odličnim odnosima - kaže Marina Gagić za Informer.

Podsetimo, iako je nakon turbulentnog perioda sa Anom Sević Darko Lazić našao zajednički jezik, njegov odnos sa Marinom Gagić još uvek je na klimavim nogama, u prilog čemu govori komentar njene babe, Živke, ispod fotke pobednika "Zvezda Granda", na kojoj je pozirao sa naslednicom Lorenom.

- Sa sinom za rođendan nema ni otpozadi jer se nije ni slikao ni kada su se duvale svećice. Nije ga bilo sramota - napisala je baba Marine Gagić nesuđenom zetu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".