Краљица народне музике, Лепа Лукић удавала се чак четири пута, а једном је чак ухватила мужа у превари.

Фото: Д. Миловановић

 

Наиме, након брака са Томом Лукићем, са којим је, како је сама причала, проживела пакао због његове љубоморе, певачица се 1977. године удала за тада успешног естрадног менаџера Владимира Перовића, а овај брак потрајао је седам година.

Међутим, певачица је ухватила Владу у прељуби, и то у њиховом породичном дому, а одмах после тога су окончали брачну заједницу. Лепа је својевремено и описала ову непријатну ситуацију.

- Рекла сам да идем на десет дана у иностранство да певам. Одвезао ме је до аеродрома. Цмок, цмок. Ја, као бајаги, одем, али сам се вратила исте вечери. Затекла сам их када су се распремили у спаваћој соби. Њу сам избацила напоље онако гологузу! Молила ме да јој дам одећу, а ја јој нисам дала. После сам јој бацила гардеробу низ степенице и отерала је напоље - испричала је певачица у једном интервјуу.

Фото: Принтскрин Јутјуб/Ред ТВ

 

Међутим, будући да је он данас у браку са Сузаном Перовић, многи су помишљали да је краљицу народне музике преварио управо са њом.

Сузана је недавно говорила о овоме и открила да ли је у питању она или нека друга женска особа.

"Наопако! Као прво, ја сам и даље у браку са њим... Како и зашто и због чега, то је само моја ствар. Ми смо изложени јавности, тако да људи праве спекулације на разне начине", рекла је Сузана.

"То сам баш чула, да су биле неке изјаве када сам изашла из ријалитија, да сам ја та жена која је ухваћена у тој прељуби. Не! На жалост или на срећу оних што су тако мислили, нисам то ја. Била сам исувише млада када су они били у браку, имала сам неких 12 година када су се венчали, колико знам из Владиних прича. Тако да ја то нисам, то је нека друга особа у питању. Наравно, ја то име нећу изговорити јер не волим о томе да причам, то није ни део мог живота и нисам учествовала у томе и немам право да прозивам тог неког", објаснила је она за "Гранд".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".