Маја је истакла да ће поново покушати да представља Србију на познатом светском такмичењу Евровизија. Такође, навела је како током своје каријере није имала ниједан промашај и да је сваку песму бирала пажљиво. Тако ће урадити и са новом песмом за Евровизију. 

- Познато је да сам једина певачица која је снимила дует са Луисом и Предрагом Живковићем Тозовцем. Зато сам и срећна, а следећа песма је у неком косовко-етно фазону коју смо предали за Беовизију, па ако је будемо певали на Евровизији, направићемо лом и биће мега хит - рекла је она о свом појављивању на такмичењу који је критиковала. 

- Ја сам једна мала, а упорна жена. Они не могу толико дуго да живе, колико ја могу година да певам. Према томе, смениће се и одређана екипа људи, па ће Маја кад-тад да пева. Заборавили су да је Маја Николић Новак Ђоковић што се музике тиче, јер сам најмалђи истакнути уметник у историји музике који је певао на Црвеном тргу - рекла је Маја и истакла:

- Кад имаш овако добру певачицу, онда наша земља поново треба да доведе цео свет у Београд. Зато навијам и апелујем да победи најбољи, нека победе клинци али који знају да певају – истакла је Маја.

БОНУС ВИДЕО: