Maja je istakla da će ponovo pokušati da predstavlja Srbiju na poznatom svetskom takmičenju Evrovizija. Takođe, navela je kako tokom svoje karijere nije imala nijedan promašaj i da je svaku pesmu birala pažljivo. Tako će uraditi i sa novom pesmom za Evroviziju. 

- Poznato je da sam jedina pevačica koja je snimila duet sa Luisom i Predragom Živkovićem Tozovcem. Zato sam i srećna, a sledeća pesma je u nekom kosovko-etno fazonu koju smo predali za Beoviziju, pa ako je budemo pevali na Evroviziji, napravićemo lom i biće mega hit - rekla je ona o svom pojavljivanju na takmičenju koji je kritikovala. 

- Ja sam jedna mala, a uporna žena. Oni ne mogu toliko dugo da žive, koliko ja mogu godina da pevam. Prema tome, smeniće se i određana ekipa ljudi, pa će Maja kad-tad da peva. Zaboravili su da je Maja Nikolić Novak Đoković što se muzike tiče, jer sam najmalđi istaknuti umetnik u istoriji muzike koji je pevao na Crvenom trgu - rekla je Maja i istakla:

- Kad imaš ovako dobru pevačicu, onda naša zemlja ponovo treba da dovede ceo svet u Beograd. Zato navijam i apelujem da pobedi najbolji, neka pobede klinci ali koji znaju da pevaju – istakla je Maja.

BONUS VIDEO: