Бојан Томовић "ударио" је на Аца Пејовића гостујући у једном подкасту, истичући како с њим и не прича још од 2005. године, јер му је "одвратан". Види га као веома "негативно стоврење, које је умислило да је реинкарнација Томе Здравковића".

Фото: Фејсбук принтскрин/Бојан Томовић

 

 

Због тога би му, каже, "опалио шамар реалности", не би ли схватио да је у ствари само бледа копија, по његовом мишљењу.

- Од 2005. године не причам са Ацом Пејовићем. То је толико једно одвратно и негативно створење. Он је умислио, греота, мени је у једну руку њега жао, да је реинкарнација Томе Здравковића. А плус што читав живот вуче комплекс од Аце Лукаса. Аца Лукас је за њега мегазвезда. Прво што овај лоше пева и има лоше песме, а овај добро пева и има хитове - казао је Томовић за "Информер", али није се ту и заустављао.

Фото: АТА имагес

 

 

- Неки дан ме је неко питао коме би опалио шамар реалности, рекао сам Аци Пејовићу, зато што мора да схвати. Он је убеђен да је реинкарнација Томе Здравковића. Не, он је само бледа копија - причао је Бојан.

Подсетимо, певач Бојан Томовић је крајем протеклог месеца покушао себи да одузме живот, пишу поменути медији, па је хитно био смештен у болницу. Иначе, годинама бије битку са биполарним поремећајем, који га доста спутава у животу.

БОНУС ВИДЕО: