Bojan Tomović "udario" je na Aca Pejovića gostujući u jednom podkastu, ističući kako s njim i ne priča još od 2005. godine, jer mu je "odvratan". Vidi ga kao veoma "negativno stovrenje, koje je umislilo da je reinkarnacija Tome Zdravkovića".

Foto: Fejsbuk printskrin/Bojan Tomović

 

 

Zbog toga bi mu, kaže, "opalio šamar realnosti", ne bi li shvatio da je u stvari samo bleda kopija, po njegovom mišljenju.

- Od 2005. godine ne pričam sa Acom Pejovićem. To je toliko jedno odvratno i negativno stvorenje. On je umislio, greota, meni je u jednu ruku njega žao, da je reinkarnacija Tome Zdravkovića. A plus što čitav život vuče kompleks od Ace Lukasa. Aca Lukas je za njega megazvezda. Prvo što ovaj loše peva i ima loše pesme, a ovaj dobro peva i ima hitove - kazao je Tomović za "Informer", ali nije se tu i zaustavljao.

Foto: ATA images

 

 

- Neki dan me je neko pitao kome bi opalio šamar realnosti, rekao sam Aci Pejoviću, zato što mora da shvati. On je ubeđen da je reinkarnacija Tome Zdravkovića. Ne, on je samo bleda kopija - pričao je Bojan.

Podsetimo, pevač Bojan Tomović je krajem proteklog meseca pokušao sebi da oduzme život, pišu pomenuti mediji, pa je hitno bio smešten u bolnicu. Inače, godinama bije bitku sa bipolarnim poremećajem, koji ga dosta sputava u životu.

BONUS VIDEO: