Са трачевима се свакодневно сусрећу певачи и певачице, а о једном бизарном случају гласина, писао је "Сабор" 1997. године. И то директно из уста онога ко је ојалаван - Бекија Бекића.

Фолкер је добио задатак да исприча најлуђи трач који је чуо о себи. "Радио Милева" је тада о Бекију казивала следеће - да су га у САД прошверцовали у погребном сандуку јер није имао визу.

Фото: Сабор

 

 

"Најневероватнија прича коју сам о себи чуо јесте да су ме, због тога што нисам успео да извадим радну визу, у Сједињене Америчке Државе, из Канаде прошверцовали у мртвачком сандуку. У САД сам ушао нормално, као и сви људи.

Фото: Сабор

 

 

Ипак, прича колико год да је морбидна, има у себи и нешто шмека, јер говори да смо ми Југовићи домишљати и сваком успемо да доскочимо.

Друга бесмислица, а за њу сам сам крив, јер је никад нисам демантовао, говори о мојим бројним љубавним успесима. Разни анонимни душебрижници те моје "успехе" ревносно и подробно описују мојој жени, али се она, хвала Богу, превише због тога не узбуђује."

* Нпортал.рс због вас даје нови живот текстовима из богате новинске архиве "Новости", а овај чланак је изашао у "Сабору", 6. јануара 1997. *

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".