Sa tračevima se svakodnevno susreću pevači i pevačice, a o jednom bizarnom slučaju glasina, pisao je "Sabor" 1997. godine. I to direktno iz usta onoga ko je ojalavan - Bekija Bekića.

Folker je dobio zadatak da ispriča najluđi trač koji je čuo o sebi. "Radio Mileva" je tada o Bekiju kazivala sledeće - da su ga u SAD prošvercovali u pogrebnom sanduku jer nije imao vizu.

Foto: Sabor

 

 

"Najneverovatnija priča koju sam o sebi čuo jeste da su me, zbog toga što nisam uspeo da izvadim radnu vizu, u Sjedinjene Američke Države, iz Kanade prošvercovali u mrtvačkom sanduku. U SAD sam ušao normalno, kao i svi ljudi.

Foto: Sabor

 

 

Ipak, priča koliko god da je morbidna, ima u sebi i nešto šmeka, jer govori da smo mi Jugovići domišljati i svakom uspemo da doskočimo.

Druga besmislica, a za nju sam sam kriv, jer je nikad nisam demantovao, govori o mojim brojnim ljubavnim uspesima. Razni anonimni dušebrižnici te moje "uspehe" revnosno i podrobno opisuju mojoj ženi, ali se ona, hvala Bogu, previše zbog toga ne uzbuđuje."

* Nportal.rs zbog vas daje novi život tekstovima iz bogate novinske arhive "Novosti", a ovaj članak je izašao u "Saboru", 6. januara 1997. *

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".