Глумац је пронађен мртав у ђакузију, а сумња се да је имао срчани удар, након чега се удавио. Имао је 54 године.

Фото: Профимедиа

 

 

Како су сезоне “Пријатеља” пролазиле, све више холивудских звезда је гостовало у серији. Међу њима је и Брус Вилис, који се већ неко време бори са деменцијом.

Фото: Профимедиа

 

 

Вилис се појавио у три епизоде у шестој сезони популарне серије као Пол Стивенс, отац студенткиње са којом је Рос започео везу. У међувремену, Рејчел се спетљала са њим, па се Вилис, за разлику од неких других гостију, појавио у чак три епизоде. И све то – због опкладе?

Метју Пери је једном рекао да је Вилис гостовао у “Пријатељима” јер је изгубио опкладу. Пери је у својим мемоарима навео да су он и Вилис били веома добри пријатељи од тренутка када су се упознали на снимању филма „Убица меког срца“.

Еми за најбољег гостујућег глумца у хумористичној серији

Након што је Вилис изгубио опкладу, гостовао је у шестој сезони Пријатеља као Пол Стивенс, отац девојке са којом се забављао Рос Гелер (Дејвид Швимер). Током три епизоде ​​у којима се појавио, Пол је имао и кратку романсу са ликом Џенифер Анистон, Рејчел Грин. Вилисов наступ чак је резултирао и победом на Емију за најбољег гостујућег глумца у хумористичној серији. Пери и Вилис су се поново ујединили неколико година касније на наставку филма Тхе Wхоле Нине Yардс који је био неуспешан на благајнама.

Вилис је, написао је Пери, био уз њега кроз тешка времена и борбу против зависности.

БОНУС ВИДЕО: