Наш прослављени фудбалер Дуле Савић и његова супруга Марина, која је својевремено била заштитно лице Трећег канала и једна од најлепших жена бивше Југе, имају два сина која су веома успешна у својим порфесијама. И док је млађи наследник Вујадин кренуо очевим стопама, старији Урош се посветио приватном бизнису.

Фото: Инстаграм принтскрин/marinarajevic

 

Наиме, Уроша никада није занимао живот под светлима рефлектора, те се и данас труди да своју приватност сачува само за себе. Бави се изнајмљивањем лимузина, луксузних возила и олдтајмера и ретко кад се појављује на престоничким дешавањима.

Иза себе има брак са прелепом водитељком Тијаном који је трајао 12 година, али су 2022. су одлучили да на заједнички живот ставе тачку. Развод је прошао без скандала и спекулација, а Тијана и Урош и даље на друштвеним мрежма чувају успомене из брака. Њих двоје су годинама важили за један од најскладнијих парова на јавној сцени, иако своју љубав нису експонирали.

Међутим, њихова ћерка Лена, за коју сви кажу да неодољиво подсећа на своју баку Марину, остављала је све без текста још одмалена. Наиме, њене симпатичен изјаве које је Тијана објављивала на свом Инстаграм профилу су људима мамиле широке осмехе.

Осим што веома успешно гради каријеру ТВ лица, бивша снајка Дулета Савића је покренула и приватни посао, те има и салон намештаја.

 

 

Једном приликом је истакла да није могла да изабере бољу свекрву и свекра.

- Захвална сам на вишку енергије који имам. Тако да успевам све да постигнем. Доста нам помажу и Урошеви родитељи, тако да се комбинујемо, и без њих би све ово било неизводљиво. Да сам бирала таквог свекра и свекрву, не бих их боље нашла. Захвална сам Богу на томе, заиста. Ми супер функционишемо, а они су увек ту кад треба, да нам помогну, да нам се нађу. Марина и Дуле се не мешају у мој однос са Урошем и труде се да нам увек изађу у сусрет. У Србији је реткост да се родитељи не мешају у живот своје деце, али ето ми смо имали много среће - рекла је водитеља својевремно.

 

 

Да друге стране, и легендарни фудбалер је истакао да неизмерно цени и поштује обе снаје - Тијану и Мирку Васиљевић, која је са његовим млађим сином Вујадином Савићем.

- Обе су сјајне. Не могу их раздвојим. Ценим и једну и другу. Никада се својој деци нисам мешао у живот у том смислу нити имам намеру. Обе су ми подариле унуке које обожавам и са којима супруга и ја уживамо - рекао је Дуле у емисији "Сценриање" на Курир телевизији.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".