Глумац је споменуо како је читав живот полупрофесионално играо фудбал, те да су повреде оставиле последице.

Фото: АТА имагес

 

 

- То сада све долази на наплату, али врат ми је заправо повређен још откад сам снимао филм са Шарлиз Терон. То је био њен први филм у којем је играла главну улогу, а ја сам играо неког доктора Страсера, опасног типа. То је била захтевна улога - испричао је.

Међутим, Шербеџија се није повредио на снимању поменутог филма. Са супругом Ленком је те 1997. изнајмио вилу у Малибуу. С обзиром на то да је Ленка одлична у сурфовању, он је одлучио да испроба тај спорт. Међутим, наишао је велики талас, који га је оборио.

Фото: Профимедиа

 

 

- Одвели су ме у Провиденце Саинт Јохн'с Хеалтх Центер, где су ми направили 24 снимка вратне кичме. Није било сломљено ништа - рекао је. Док је чекао налазе, ушао је Ал Паћино, кога је Раде упознао на 51. издању Венецијанског филмског фестивала.

- Упитао сам га сећа ли ме се. Рекао је: "Не". Ја му испричам да смо заједно примали награде, али ваљда је и он био ошамућен па је рекао: "Па шта?". Ја кажем: "Ништа, баш ништа", и тако се растанемо. Никад себи то нећу опростити. Срео сам га касније на његовој представи, али нисам му рекао да сам то тада био ја - казао је.

БОНУС ВИДЕО: