Наш прослављени фудбалер Душан Дуле Савић и његова супруга Марина имају два сина који су успешни у својим професијама. 

Млађи син кренуо је очевим стопама и свима је добро познат фудбалер Вујадин Савић, док је старији син Дулета Савића Урош упловио у предузетничке воде.

 

За разлику од млађег брата, Урош никада није био заинтересован за јавни посао, те се и данас труди да сачува своју приватност. Старији син Дулета Савића и Марине Рајевић бави се изнајмљивањем лимузина, луксузних возила и олдтајмера и ретко кад се појављује на престоничким дешавањима, али кажу да га жене обожавају.

Иза себе има брак са водитељком Тијаном који је трајао 12 година, али су се 2022. године разишли. Развод је прошао без скандала и спекулација, али Тијана и Урош и даље на друштвеним мрежама чувају успомене из брака.

Њих двоје су годинама важили за један од најскладнијих парова на јавној сцени, иако своју љубав нису експонирали.

 

Фото: Инстаграм принтскрин/tijanasavic

 

 

Урошева супруга Тијана једном приликом је изјавила да није могла да изабере бољег свекра и свекрву.

- Захвална сам на вишку енергије који имам. Тако да успевам све да постигнем. Доста нам помажу и Урошеви родитељи, тако да се комбинујемо, и без њих би све ово било неизводљиво. Да сам бирала таквог свекра и свекрву, не бих их боље нашла. 

- Захвална сам Богу на томе, заиста. Ми супер функционишемо, а они су увек ту кад треба, да нам помогну, да нам се нађу. Марина и Дуле се не мешају у мој однос са Урошем и труде се да нам увек изађу у сусрет.

- У Србији је реткост да се родитељи не мешају у живот своје деце, али ето, ми смо имали много среће - рекла је водитељка једном приликом.

Фото: АТА имагес

 

 

С друге стране, и легендарни фудбалер је истакао да неизмерно цени и поштује обе снаје – Тијану и Мирку Васиљевић, која је с његовим млађим сином Вујадином Савићем.

– Обе су сјајне. Не могу да их раздвојим. Ценим и једну и другу. Никада се својој деци нисам мешао у живот у том смислу нити имам намеру. Обе су ми подариле унуке које обожавам и са којима супруга и ја уживамо – рекао је Дуле у емисији „Сценирање" на Курир телевизији.

БОНУС ВИДЕО: